Sveže domače sadje Sadni namaz 100 % breskev Breskov namaz smo sladili le s kančkom grozdnega soka, zato lahko uživate brez skrbi. Sadni namaz 100 % figa Figova marmelada je odlična izbira za zajtrk ali kot dodatek jogurtu oziroma kosmičem. Ekstra domača marmelada kivi Kivijevo marmelado postrezite na kruhu z maslom. pomake za sire Vinski džem trobentice v vinu Vinski žele z izvlečkom trobentic se odlično poda k malo starejšim kozjim ali ovčjim sirom. Ekstra domača marmelada fige s poprom Fige s poprom navdušijo v kombinaciji s klasičnimi in tudi bolj staranimi siri vseh vrst (zlasti s kravjimi). Ekstra domača marmelada hruška s šetrajem Hruške v objemu kraškega šetraja vas bodo navdušile v kombinaciji s klasičnimi in tudi bolj staranimi siri. Ekstra džem zelen paradižnik Marmelada iz zelenega paradižnika se lepo ujema s siri z modro plesnijo (npr. z gorgonzolo). Žele vrtnica Dišeči rožni žele se odlično poda k sirom z belo plesnijo in albuminski skuti. Namažite ga na kruh z maslom ali uporabite pri pripravi sladic. sirupi Sirup regratov cvet Regratov sirup ima prijetno medeno aromo in je odličen za pripravo osvežilnega napitka ali kot dodatek koktejlom. Sirup rožmarin Rožmarinov sirup je odličen za pripravo osvežilnega napitka ali kot preliv čez sveže citruse. Uporabite ga za glaziranje rdečega mesa. Sirup žajbelj Žajbljev sirup je odličen za pripravo osvežilnega napitka ali kot dodatek koktejlom in sladicam. 100 % lokalno, vegansko Namizne oljke Te oljke so se naravno razgrenjevale več kot pol leta! Obdane so s kančkom oljčnega olja in odišavljene z vejico rožmarina. Zelenjavni namaz ajda s čemažem Ajdov namaz ponudite kot prilogo (krompirju, jedem z žara), zavijte v liste iz rastlin ali namažite na krekerje. Zelenjavni namaz bučka z gorčico Bučkin namaz je zelo okusen s koruznimi tortiljami, z brusketami, mesom na žaru in dimljenim sirom. Zelenjavni namaz melancan Namaz iz melancanov najde svoje mesto na brusketah ali krekerjih, je odlična priloga pečenim dobrotam z žara ali racleta. Zelenjavni namaz šparglji Namaz uporabite na opečenem kruhu ali krekerjih, kot omako pa za testenine ali njoke. Odlično se mu poda sveže nariban parmezan. Zelenjavna omaka kaponata Tradicionalna sicilijanska kaponata je že pripravljena omaka za testenine ali njoke, priloga jedem z žara ali preprosto postrežena topla s kruhom. Zelenjavna omaka paradižnik z baziliko Omaka z baziliko je že pripravljena omaka za na testenine, njoke ali kot dodatek drugim jedem. Zelenjavna omaka paradižnikova mezga Pred vami je dobrega pol kilograma svežega, na vročem vipavskem soncu pridelanega paradižnika.